Uskoro još jedan muzički festival u Novom Sadu

Za tri dana počinje spektakularni Green Air festival koji će biti održan pod vedrim nebom, na Novosadskom sajmu.

U petak, 30. avgusta najstrastveniji rejveri đuskaće uz jednog najpoznatijih di džejeva u Evropi, Regala, kome će se pridužiti i kralj lajv nastupa Reiner Zonneveld. Isto veče, priliku da uživaju, Novosađani će imati i uz Iliju Đokovića, mladog di džeja koji osvaja srca ljubitelja elektronske muzike širom naše zemlje. Podijum, će prštati od energije, zagarantovano.

Vrhunski rejv nastavlja se i u subotu, 31. avgusta, kada će dance floor zavrteti moćna dama Nastia, čiji setovi oduševljavaju svet.

Takođe, za miksetom će se naći Andrew Meller, kao i Ranćatek koji su od svojih početaka važili za kraljeve dobrog provoda.

Budući da Green Love festival od 2010. godine okuplja najprestižnije domaće i svetske di džejeve, najbolju publiku i istinske ljubitelje dobrog rejva u posebno magičnoj atmosferi, u cilju bezbednog provoda, osobama mlađim od 18 godina ulaz neće biti dozvoljen.

Prvi put, organizatori Green Love festivala – a pokreću kampanju #SAMOODGOVORNO rejvujem kako bi očuvali integritet festivala, te stavili na prvo mesto vrhunsku žurku.