Suvo i sumaglica

Pred nama je još jedan dan ispunjen sumaglicom, koja bi se tokom dana mogla i razići…

NOVI SAD: Ujutru slab mraz i sumaglica. Tokom dana suvo uz nisku oblačnost sa sumaglicom, ali postoji mogućnost razilaženja oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 3 stepena.

VOJVODINA: Ujutru slab mraz i niska oblačnost sa sumaglicom. Tokom dana se uglavnom zadržava niska oblačnost sa sumaglicom, ali ponegde može doći i do razilaženja oblaka uz sunčane periode. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -4, a maksimalna 4 stepena.

SRBIJA: Ujutru slab mraz i magla ili sumaglica. Tokom dana se zadržava niska oblačnost sa sumaglicom u severnim i centralnim predelima Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -6, a maksimalna 6 stepeni.

NAREDNIH DANA: U sredu ujutru mraz i magla. Tokom dana sunčani periodi i toplije. Po kotlinama i ponegde u nizijama se može zadržati magla veći deo dana uz znatno niže temperature u tim predelima. U četvrtak suvo.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Posle jutarnjih i prepodnevnih sati kada se oprez savetuje kardio i cerebrovaskularnim bolesnicima kao i astmatičarima, većina hroničnih bolesnika će se osećati bolje. Mogući su reumatski bolovi i glavobolja. U saobraćaju je potrebno povećanje pažnje.

dnevnik / novosadski.info