Suvo i malo hladnije

Sunčan i ne previše hladan zimski dan je pred nama…

NOVI SAD: Suvo uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab severozapadni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 6 stepeni.

VOJVODINA: Suvo uz malu do umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab severozapadni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 6 stepeni.

SRBIJA: Suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i malo hladnije, posebno u oblastima gde je u sredu bilo sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -4, a maksimalna 8 stepeni.

NAREDNIH DANA: U petak i za vikend svugde toplije uz naoblačenje s malo kiše u nedelju i ponedeljak u zapadnim, centralnim i južnim predelima. Na severu pretežno suvo.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i astmatičarima tokom prepodneva. Neraspoloženje i smanjenje radnih sposobnosti su moguće meteoropatske reakcije.

dnevnik.rs / Foto: pixaby.com