Sunčano

Očekuje se slab mraz ujutru, a tokom dana sunčano i znatno toplije vreme od proseka.

NOVI SAD: Ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i znatno toplije vreme od proseka. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna do 14 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru mraz i ponegde magla, a tokom dana sunčano i znatno toplije vreme od proseka. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -4, a maksimalna dnevna 15 stepeni.

SRBIJA: Ujutru mraz i ponegde magla, a tokom dana sunčano i znatno toplije vreme od proseka. Izuzetak će biti pojedine kotline gde se može duže zadržati magla. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6, a maksimalna dnevna 16 stepeni.

NAREDNIH DANA: U ponedeljak sunčano i još toplije vreme uz maksimalne temperature od 15 do čak 20 stepeni ponegde. Od utorka promenljivo oblačno i postepeno svežije sa mogućom povremenom kišom od srede, a na planinama sa snegom.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekuje se nastavak relativno povoljnih biometeoroloških prilika za većinu hroničnih bolesnika, ali osobe sa srčanim oboljenjima mogu osetiti izraženije tegobe tokom dana. Pospanost i smanjena koncentracija su moguće meteoropatske reakcije.Umerena fizička aktivnost je preporuka svima.

Novosadski info / Dnevnik.rs / Foto: fruskac.net