Sunčano sa slabim mrazem ujutru

Pred nama je sunčana subota, nakon jutarnjeg mraza…

NOVI SAD: Sunčano sa slabim mrazem ujutru. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 10 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano s malo oblaka na severu. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 11 stepeni.

SRBIJA: Ujutru slab mraz u severnim predelima gde će biti pretežno vedro. Na jugu ujutru oblačno uz moguću slabu kišu i susnežicu, a u planinama sneg. Od sredine dana i na jugu sa sunčanim periodima. Vetar slab, na jugu umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 11 stepeni.

NAREDNIH DANA: U nedelju znatno toplije i sunčano pre podne, a na severu postepeno naoblačenje. U noći ka ponedeljku je mogjuća prolazna kiša koja se premešta od severa ka jugu. U ponedeljak malo svežije sa kratkotrajnom kišom ujutru na zapadu i jugu, a na severu razvedravanje.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivane biometeorološke prilike uticaće relativno povoljno na većinu hronično obolelih. Mogući su nesanica, kao i bolovi u zglobovima i mišićima kod osetljivih osoba. Preporučuje se oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Dnevnik / Novosadski Info / Foto: pixabay.com