Ko o čemu, Bora Solunac o poštenju

Poziv potpredsednika Narodne stranke Borislava Novakovića Novosađanima da ustanu protiv uređenja priobalja Dunava predstavlja potez očajnika koji je među sugrađanima ostao upamćen kao neko ko je glavni krivac za brojne afere, među kojima je najveća pljačka četiri miliona evra od izgradnje Bulevara Evrope.

Gradski odbor Srpske napredne stranke smatra da ne samo da se pozivu ovog kriminalca i marksiste koji je u svom bezumlju koje ga je snašlo ušao u koaliciju sa ljotićevcima, niko neće odazvati, već poziva Novakovića da smogne snage da izađe na izbore 26.aprila i uveri se u podršku koju politika destrukcije ima među građanima Novog Sada, Vojvodine i Srbije. Ona se meri promilima i to je pravi razlog neizlaska Novakovića i njegovih pajtaša na izbore. Oni ne žele izbore, već preuzimanje vlasti na ulici, a za tako nešto nemaju podršku građana.

Srpska napredna stranka u Novom Sadu predvođena gradonačelnikom Milošem Vučevićem ima punu podršku sugrađana, što će za nešto manje od dva meseca pokazati i rezultati lokalnih izbora. Jedan od osnovnih segmenata Programa naše stranke je za sprovođenje kapitalnih projekata, među kojima je i uređenje priobalja.

Sigurni smo da Novosađani, ali ni mnogobrojni turisti, na najatraktivnijoj lokaciji u gradu ne žele da gledaju divlje deponije, propale fabrike i zemljište zaraslo u korov. Gradski odbor Srpske napredne stranke i ovog puta jasno stavlja do znanja Novakoviću i sličnima da razvoj Novog Sada neće zaustaviti šaka kriminalaca koja je svojevremeno tri puta propustila šansu da od Srpske Atine napravi moderan grad po ugledu na razvijene evropske i svetske metropole.

I brži smo i bolji smo i jači smo od kriminalaca, a to Novosađani najbolje znaju!

Novosadski Info / Saopštenje, GO SNS Novi Sad