Vremenska prognoza: Toplije uz prolaznu oblačnost

NOVI SAD: Toplije uz prolaznu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab jugozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 15 stepeni.

VOJVODINA: Toplije uz prolaznu oblačnost sa sunčanim intervalima. Samo je na severu i istoku ponegde moguća kiša. Vetar slab jugozapadni, na severu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 17 stepeni.

SRBIJA: Toplije uz prolaznu oblačnost sa sunčanim intervalima. Oblaci dolaze sa severa, pa će u Vojvodini biti oblačnije. U ostalim krajevima suvo s više sunčanih sati. Vetar slab jugozapadni na severu, na jugu severozapadni vetar, a u Timočkoj Krajini umeren zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 18 stepeni.

NAREDNIH DANA: U četvrtak sunčano i znatno toplije, u većini krajeva malo iznad 20 stepeni. Vrlo toplo i u petak, ali će popodne doći do naoblačenja i postepenog pada temperature.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Poboljšanje biometeoroloških prilika povoljno će uticati na većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Nesanica i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje pažnja.

Novosadski Info / Foto: Aladin