ČLAN GRADSKE UPRAVE ZRENJANINA U TEŠKOM STANJU: Pero Pilipović zaražen koronom, bio na sednici 16. marta

Gradsko veće je nastavilo neometano sa radom i narednih dana, a u više navrata je zasedao i Gradski štab za vanredne situacije u kom se između ostalih nalazi i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić

Član Gradske uprave Zrenjanina Pero Pilipović sinoć je hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine zbog komplikacija usled zaraze korona virusom i nalazi se u teškom stanju.

“Čekamo da dobijemo izveštaj od bolnice i policije, nakon čega ćemo se obratiti zvaničnim saopštenjem o svemu. Kolegi Pilipoviću svi želimo brzo ozdravljenje”, rekao je zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac.

On je potvrdio da je Pilipović bio na sednici Gradskog veća 16. marta, ali je dodao da su sve mere opreza na njoj bile poštovane.

“Da, da sve mere su strogo poštovane, a tog dana smo uveli i kontrolu i dezinfekciju svih koji ulaze u Gradsku kuću”, rekao je Santovac.

Sudeći po fotografijama koje je zabeležila lokalna KTV televizija, očigledno da niko od prisutnih nije imao ni masku, ni rukavice.

Takođe, Gradsko veće je nastavilo neometano sa radom i narednih dana, a u više navrata je zasedao i Gradski štab za vanredne situacije u kom se između ostalih nalazi i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Grad Zrenjanin, sudeći prema zvaničnim informacijama sa sajta grada, i pored ozbiljnog rizika po zdravlje sugradjana, nije odustao od licitacije za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta koju su zakazali za vreme vanrednog stanja.

Prema podacima sa sajta grada, licitacija će se ipak održati sutra u 10 časova i to na gradskom stadionu u Karadjordjevom parku.

Novosadski Info / Kurir / Foto: N1