Bazeni na Sajmištu od 8. juna u novom ruhu

Za ljubitelje kupanja i bazena, jedna dobra vest. Kupališna sezona na Sajmištu počinje 8. juna, a bazeni će posetioce dočekati u novom ruhu.

Trenutno je u toku druga faza radova, a do sada su zamenjeni platoi oko bazena, tuševi, kao i pristupne staze.

Nastavak radova podrazumevao je sređivanje svlačionica, toaleta i instalacija na bazenu, kao i podizanje kvaliteta usluga koje pružaju posetiocima.

„Završetkom novih toaleta, svlačionica i svih nabrojanih tehničkih sistema, kao i ugradnjom barijera za kontrolu ulaska posetilaca i prilaznih staza od ulaza, od blagajne do samog ulaza na bazen svi koji ovog leta budu koristili ovu uslugu , prepoznaće zaista jednu novu uslugu“, kaže Slobodanka Brankov, saradnik za odnose sa javnošću, SPC „Spens“.

Do otvaranja sezone kupanja, preostalo je desetak dana, a do tada će biti izgrađena nova garderoba, muški, ženski i toaleti za osobe sa invaliditetom. Ceo prostor će dobiti novu vodovodnu, kanalizacionu i elektro instalaciju, kao i instalacije za ugradnju solarnog kolektora.

„Ono što će radovati mnoge, sezona kupanja počinje sledećeg vikenda, osmog juna i svi Novosađani moći će pored otvorenog bazena na Spensu da tokom leta uživaju u već tradicionalnim sadržajuma koji ih očekuju pored kvaliteta vode, pored sunčanja, bogata ugostiteljska ponuda kafića i restorana koji se nalaze u sklopu ovog kompleksa biće na raspolaganju i mnogobrojni sportsko-rekreativni sadržaji“, kaže Brankov.

Bazen na Sajmištu tokom leta poseti preko 80 hiljada kupača, među kojima su najbrojnija deca. Kroz manifestaciju „Leto na bazenu“ i ove godine najmlađi će imati priliku da se upoznaju sa rekreativnim sportom i kulturom ponašanja na sportskim terenima.