SNS: Novaković napao funkcionera naprednjaka u Novom Sadu

Poverenik Narodne stranke za Vojvodinu Borislav Novaković sa četvoricom muškaraca oko ponoći su u Temerinskoj ulici u Novom Sadu fizički napali člana Izvršnog odbora Srpske napredne stranke i direktora JKP “Gradsko zelenilo” Miloša Egića, saopštio je GO SNS Novi Sad.

“Ovo je drugi fizički obračun Borislava Novakovića u roku od pet dana, što dokazuje da su koaliciji oko Jeremića i Đilasa brutalni napadi i pozivi na krvoproliće postali način delovanja”, navodi se u saopštenju novosadskih naprednjaka.

Ukazuje se da takvim ponašanjem samo potvrđuju na šta su sve spremni kako bi se dokopali fotelja, i šta sve građani mogu da očekuju od njih.

“A građani sve to vide i nisu zaboravili, niti će zaboraviti ni njihovo učešće u mnogobrojnim kriminalnim aferama”, ukazuju iz GO SNS Novog Sada.

Naprednjaci su poručili Novakoviću, Jeremiću, Đilasu i sličnima da država Srbija više nije zemlja bezakonja kao što je to bio slučaj u vreme njihove vladavine. Istovremeno, pozvali su nadležne organe da reaguju i povodom sinoćnjeg napada na funkcionera te stranke Miloša Egića, kao što je to bio slučaj pre pet dana u Vrbasu, kada je Novaković brutalno napao pripadnike policije.

“Od 2012. u Srbiji je vraćeno poštovanje zakona, iznad kojeg ne može da se izdigne niko, pa ni funkcioner bilo koje političke partije”, navode u saopštenju.

 

Izvor: rtv.rs

Ostale vesti možete pročitati ovde.