Osmoro lakše povređeno u udesima u Novom Sadu, među njima i šestogodišnjak

Osmoro ljudi povređeno je u saobraćajnim udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu.

Prva nezgoda dogodila se u sredu oko 14 časova na uglu Ulice Maksima Gorkog i Bulevara oslobođenja. Tom prilikom povređena je ženska osoba stara 39 godina. Ona je zadobila lakše kontuzione povrede i prevezena je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala ioko 15 časova na uglu ulica Sime Šolaje i Branka Ćopića kada su u saobraćajnoj nezgodi povređeni šestogodišnji dečak i muškarac star 30 godina. Dečak je zadobio kontuzionu povredu stomaka i prebačen je na dalje preglede u Dečiju bolnicu, dok je muškarac zadobio povredu noge i nakon pregleda ekipa Hitne pomoći ga je prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 21:40 časova dogodila na ulasku u Kać iz pravca Budisave, povređene su četiri muške osobe stare 20, 20 , 21 i 34 godine. Svi povređeni su zadobili lake telesne povrede i nakon zbrinjavanja na licu mesta su upućeni na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.

Poslednji udes dogodio se oko jedan sat iza ponoći na Bulevaru Evrope. Tom prilikom povređen je 28-ogodišnji muškarac. On je zadobio lake telesne povrede i Hitna pomoć ga je prebacila u Urgentni na dalje preglede.

Izvor: 021.rs
Ostale vesti možete pročitati ovde.