DRAMA U NOVOM SADU Muškarac iz Zvečana napao taksistu i vikao “ALAHU EKBER”

Muškarac srpske nacionalnosti D.A. (45) rodom iz Zvečana izazvao je noćas incident u Novom Sadu kada je napao taksistu oko 30 minuta posle ponoći.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo nakon što se ispostavilo da muškarac, koji je bio pod dejstvom alkohola, nije imao novca da plati taksisti račun.

On je, kako saznaje “Blic” kod sebe imao nož, taksistu je napao verbalno, vičući i psujući, a navodno je u jednom trenutku povikao i “Alahu ekber”. Čitav icnident, koji se dogodio na Grbavici u Tolstojevoj ulici ispred broja 33 i uznemirio je stanare okolnih zgrada.

Interventna jedinica policije brzo je izašla na teren, a muškarac je savladan i priveden.

Na licu mesta pojavio se i veliki broj taksista, koji su došli da pomognu kolegi.

MUP: Vređao, izazivao na tuču, nije nosio ličnu kartu

Kako je saopšteno, pripadnici MUP u Novom Sadu uhapsili su D.A. (45) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više prekršaja – vređanje, izazivanje na tuču, nošenje hladnog oružja i nenošenje lične karte.

On je osumnjičen da je tokom noći između srede i četvrtka u vidno alkoholisanom stanju pošto nije imao da plati vožnju vređao taksistu i izazivao ga na tuču, a iz džepa mu je tom prilikom ispao nož. Osumnjičeni je navodno izgovarao i „Alahu Egbar“.

Ističemo da u incidentu niko nije povređen. Policija nastavlja sa rasvetljavanjem svih okolnosti ovog događaja.

Izvor: blic.rs

Ostale vesti možete pročitati ovde.