Tople probe grejanja u Novom Sadu

Javno komunalno preduzeće Novosadska toplana Novi Sad u dogovoru sa gradonačelnikom Novog Sada će 3. oktobra 2018. godine, početi sa postupkom vršenja toplih proba.

Tople probe trajaće do zvaničnog početka grejne sezone 2018/2019. godine, kako bi korisnicima usluga tokom prelaznog perioda bili obezbeđeni topli domovi i poslovni objekti.

“Molimo korisnike da do dana zvaničnog početka grejne sezone ne upućuju reklamacije na kvalitet usluge grejanja. Zbog složenosti tehničkog sistema, svi raspoloživi resursi Novosadske toplane maksimalno su angažovani na aktivnostima toplih proba radi obezbeđivanja adekvatne isporuke toplotne energije za grejanje”, navode.

Tokom trajanja toplih proba korisnici treba da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija, i da se, u slučaju curenja na istim, obrate nadležnoj službina broj telefona 4881-105. Zbog hitnosti intervenicije korisnicima je broj na raspolaganju 24 sata i isklјučivo za ovu vrstu prijave.

Za sve ostale informacije korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj 0800-100-021 ili pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853 Odseka za odnose s potrošačima, ili doći lično u prostorije Odseka u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 8 do 13 časova.