Šestoro povređenih u udesima u Novom Sadu

Šestoro građana povređeno je u šest udesa koji su se tokom proteklog dana dogodili na ulicama Novog Sada.

Kako za 021 kaže dr Aleksandra Dobrović iz Hitne pomoći, u udesu koji se oko 7:30 časova dogodio na uglu Ulice Pap Pavla i Bulevara oslobođenja oboren je pešak. Reč je o 43-ogodišnjoj ženi koja je zadobila kontuzione povrede grudnog koša, ruke i ramena, a nakon zbrinjavanja je prevezena u Urgentni centar.
U sudaru dva automobila na uglu ulica Jovana Cvijića i Kisačke oko 12:20 povređen je 52-ogodišnji muškarac. On je takođe zbrinut i prevezen u Urgentni centar.
Naizgled lakše povrede takođe je zadobio 19-ogodišnji mladić u sudaru dva automobila na Bulevaru Evrope. Lekarska ekipa intervenisala je oko 15:44 časova i mladića prevezla u Urgentni centar.
Biciklista star 66 godina povređen je u udesu koji se oko 12:49 časova dogodio na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Petra Drapšina. Povređeni muškarac zbrinut je na licu mesta.
Kontuzione povrede grudnog koša je oko 18:07 časova zadobio 66-ogodišnji pešak koji je oboren u Filipa Višnjića ispred broja 20. Kako dodaje dr Dobrović, povređeni je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.
Muškarac star 35 godina zadobio je povredu glave u udesu koji se oko 20:50 časova dogodio na uglu Veselina Masleše i Cankareve. Nakon zbrinjavanja, lekarske ekipe prevezle su ga u Urgentni centar.
Autor: 021.rs
Ostale vesti možete pročitati ovde.