Novosadsko snoubord takmičenje 28. i 29. decembra

Snoubord takmičenje “Avalanche Risk CITY JAM” održaće se 28. i 29. decembra u Novom Sadu.

Prvog dana, 28. decembra, na stazi koja će biti postavljena na platou Spensa okušaće se profesionalni snouborderi iz naše zemlje i regiona, ali i iz mnogih evropskih zemalja.

U 16 sati počinju “City Jam” kvalifikacije, dok je za 18 časova zakazana ceremonija otvaranja snežnog takmičenja. Nadmetanje vrhunskih snoubordera trajaće od 18.15 sati do 20.30 sati, kada je proglašenje pobednika. Za dobru atmosferu biće zaduženi DJ Kick Kong i DJ BoBado.

Ukoliko želite da budete deo takmičarske ekipe, prijavite se do 20. decembra putem sajta. Najbolji osvajaju vredne novčane nagrade.

Drugog dana, 29. decembra, novosadsko otvoreno skijalište “City Jam KIDS” ugostiće posetioce svih uzrasta, a poseban program pripremljen je za najmlađe. Od 9 sati mališani će imati priliku da uče osnove sporta, u okviru Škole zimskih sportova, dok će u 11.30 početi takmičenje za decu u slalomu.

Na stazi koju dan pre koriste borderi, u subotu će se skijati i sankati deca, a očekuju ih i različite radionice kada će uz animatore i članove ski i snoubord klubova moći da zađu u svet zimskih sportova.

Skijalište će u subotu biti celodnevni poligon za njihovu zabavu, sve do 17 sati kada se zatvara.

Više informacija možete pronaći na sajtu, kao i na facebook stranici.

Organizator ovog zimskog zabavno – sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje “Friška gora”, uz podršku Pokrajinskih sekretarijata za sport i omladinu, privredu i turizam, Gradskih uprava za sport i omladinu i privredu, OPENS (Novi Sad evropska prestonica mladih), SPENS i drugih partnera.

rs.n1info.com

Ostale vesti možete pročitati ovde.