Novi Sad produžio rok neobavezujućeg poziva kojim se traži partner za Spens

Grad Novi Sad produžio je do 15. februara 2019. rok neobavezujućeg poziva kojim se traži privatnik koji će preuzeti upravljanje Spensom. Prethodni rok, prema pozivu raspisanom 8. oktobra, bio je danas, 20. decembra u 12 časova. 
Kako se navodi u saopštenju, Grad je primio više molbi od strane zainteresovanih privrednih subjekata i drugih zainteresovanih lica da se produži rok za podnošenje ponuda, s obzirom na to da je kraj godine, u privrednim i drugim subjektima, obično rezervisan za rešavanje brojnih drugih pitanja, te im je neophodno još vremena kako bi doneli odluku o eventualnom učešću. Pošto ovo za Novi Sad predstavlja strateški važan projekat, doneta je odluka da se rok za podnošenje ponuda produži.
Pre slanja Pisama o zainteresovanosti, svim potencijalnim partnerima biće omogućen uvid u odgovarajuću dokumentaciju, nakon potpisivanja izjave o čuvanju poverljivih podataka. Obrazac te izjave može se preuzeti na adresi www.novisad.rs. Izjavu potpisanu od strane ovlašćenog lica potencijalni partner dostavlja neposrednom predajom na pisarnicu Gradske uprave za opšte poslove, Trg slobode 1, Novi Sad, u dva primerka, uz istovremeno slanje putem elektronske pošte na adresu milijana.radovanovic@uprava.novisad.rs najkasnije do 1. februara 2019. godine do 12 časova.
Svi ostali uslovi i informacije iz Neobavezujućeg javnog poziva ostaju nepromenjeni.
Ostale vesti možete pročitati ovde.