Turnir prijatelja „Novi Sad 2019”: Tradicija za ponos rukometa

Rukometni klub Novi Sad 021 od danas do subote 14. put biće domaćin međunarodnog turnira veterana (Turnir prijatelja Novi Sad 2019).

Ove godine nadmetaće se 30 ekipa sa oko 500 učesnika iz Srbije, Makedonije, BiH, Hrvatske, Italije i Rumunije. Kao i prošle godine, veterani će se takmičiti u dve starosne grupe – 35+ (10 ekipa) i 45+ (12), dok su dame u jednoj kategoriji (8). Utakmice će se igrati u kaćkim dvoranama Hram i OŠ “Đura Jakšić”.

„Svake godine iznova se radujemo novim susretima sa našim dragim prijateljima. Tri dana provedemo igrajući rukomet i družeći se u divnoj atmosferi. Nažalost, ove godine smo, zbog smanjenog smeštajnog kapaciteta hotela Novi Sad koji je naša baza, bili prinuđeni da ograničimo broj ekipa iako je zainteresovanost bila velika. Trudili smo se da zadržimo tradicionalne učesnike, a da se niko od naših prijatelja ne naljuti“, rekao je predsednik VRK Novi Sad 021 Zoran Čombe Dejanović.

 

Program
Danas će se utakmice igrati u sali OŠ“ Đura Jakšić” od 17 do 21 čas, u petak na istom mestu i u istom periodu, kao i u Hramu od 9 do 20 časova. U subotu igraće se u Hramu od 9 do 17 časova.

Ostale vesti možete pročitati ovde.