“Idem putem pa zagrlim drvo” 5. maja u Novom Sadu

Drugo izvođenje u Novom Sadu nove monokomedije, glumca i komičara Andrije Miloševića, “Idem putem pa zagrlim drvo”  održaće se 5. maja u 20.30 u Pozorištu mladih. 

Prvo izvođenje predstave je održano 7. Marta ove godine u pozorištu Teatar na brdu u Beogradu, a u Novom Sadu već 17. Marta u SNP-u i sve ulaznice su prodate u rekordnom roku, desetak dana pre njenog izvođenja.

idem, putem, pa, zagrlim, drvo, original, 4927
RTV (Ilustracija)

Ovo je u stvari tragikomedija koja priča o sinu jedincu koji u 40-oj godini traži za njega idealnu ženu za brak. Naravno, u tome mu ne samo pomaže, nego i komanduje, kao i do sad, njegova mama, koja ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna šta bi mu kao njenom sinu bilo najbolje. Njegovo slomljeno srce zbog prve ljubavi, mama pokušava da zaleči raznim kandidatkinjama te tako naš junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao…

I na kraju opet ništa. Mamin sin je ostao to što i jeste..

Tekst za predstavu napisao je takodje legendarni Miodrag Mijo Karadžić koji je do sada stvorio toliko mnogo uspešnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić.

Ulaznice za predstavu, po ceni od 1.200,00 za sedšta u parteru, i 1.000,00 za sedišta na balkonu, se mogu nabaviti ”on lajn” putem sajta ili na blagajni Gig stix-a, kao i u knjižari Mala velika knjiga  u holu Pozorištu mladih.