Nemanja Radulović i “Dabl sens” u novosadskoj Sinagogi

Naš proslavljeni violinista Nemanja Radulović nastupiće sa svojim ansamblom “Dabl sens” na koncertu 28. juna u Sinagogi, najavljuje ekskluzivno i s velikim zadovoljstvom Muzička omladina Novog Sada dodajući da smo dugo i s nestrpljenjem čekali da ponovo zasvira u našem gradu.

Ovog puta čućemo ga u izvođenju kompozicija Baha, Vivaldija, Dvoržaka, Bramsa i Šostakoviča.

Nemanja Radulović je jedan od onih naših umetnika, koji već dugi niz godina živi u inostranstvu i svojom umetnošću nas na najbolji mogući način predstavlja u svetu. O tome svedoče činjenice da godišnje održi skoro 200 koncerata u najprestižnijim dvoranama sveta i na čuvenim festivalima i da sarađuje s najboljim orkestrima, dirigentima i umetnicima današnjice.

Nemanja danas ima ogroman broj fanova po čitavom svetu, verovatno i zbog toga što svoje programe uvek voli da začini zanimljivim obradama bugarskih i makedonskih tradicionalnih pesama i po kojim rok hitom. Ovog neopisivo talentovanog muzičara, istinskog virtuoza na violini, zbog prepoznatljivog modnog stila – gotik, ali i snažne energije na sceni, strani mediji vrlo često nazivaju „pankerom među klasičarima”.

Ono što je ipak presudno kod Nemanje jeste njegova, ne samo vrhunska, već i iskrena interpetacija, kao i neposredan i topao odnos s publikom, ističu u MONS -u, najavljujući koncert miljenika i ovdašnje publike, koji je poslednji put u Novom Sadu svirao 2013.

Ulaznice za koncert će početi da se prodaju od ponedeljka, 10. juna, u prostorijama MONS-a (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8 do 14 sati, kao i onlajn na njihovom sajtu.

Cene ulaznica su: 1.500 dinara (parter sa strane) i 1.800 dinara (parter sredina).

N. Pejčić/dnevnik.rs

Ostale vesti možete pročitati ovde.