Dečje radionice i izložba pasa na Štrandu

U petak će na prostoru ispod Mosta slobode, u okviru „Štrand Summer Fest”-a posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu moći da uživaju u različitim programima i aktivnostima. Biće organizovane likovne i sportske radionice za decu, ali i izložba pasa.

U 17 časova održaće se likovna radionica za decu, a sat kasnije za mališane od tri do 15 godina i školica sporta „NS sportić”, koju će voditi trener Đorđe Radovanović. U 19 časova održaće se Tajs – funkcionalni trening. Nakon toga, u 20 časova, organizovana je izložba pasa „Dog šou”, u okviru koje će se birati pobednik u kategorijama: Najlepši pas, Najstilizovaniji pas, Najposlušniji pas i dodeljena Specijalna nagrada žirija. Prijave pasa su na licu mesta u 19.30. Privatna veterinarska ambulanta „Pedigre” je pripremila vredne nagrade za pobednike.

„Štrand Summer Fest” se treću godinu zaredom održava na prostoru ispod Mosta slobode, u trajanju od 29. juna do 31. avgusta. U toku festivala organizovani su različiti programi – dečje radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i di-džejeva. Festival organizuje kompanija „Color Media Communications” i „Ninamedija”, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

I. G.

Ostale vesti možete pročitati ovde.