IMATE LI VI DECU, GOSPODO? VUČEVIĆ ŠOKIRAN PRETNJAMA VUČIĆU

Ovo je rezultat te bolesne mržnje propalih političara i ljudskih kreatura. Taj Đilas, taj Jeremić, ti razni Trifunovići, Obradovići i ostali otrovani su mržnjom i zavišću!

Nakon višednevne kampanje Saveza za Srbiju i njihovih medija protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovih najbližih, ovo je rezultat te bolesne mržnje propalih političara i ljudskih kreatura. Taj Đilas, taj Jeremić, ti razni Trifunovići, Obradovići i ostali otrovani mržnjom i zavišću, ta samozvana “elita”, taj samoubeđeni krem de la krem, te salonske patriote .. zapravo su jedna banda prestravljenih lopova i prevaranata koja je sada izgubila sve kompase – rekao je gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević oštro reagujući na monstruozne pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i još monstruoznije uvrede na račun njegove dece – sina Danila i ćerke Milice.

 

FOTO: PRINTSCREEN/TVITER

– Izgubljeni su u vremenu i prostoru. Izgubljeni su u Srbiji koja odavno nije ona tužna, siromašna, ponižena i obespravljena, kakvu su je oni ostavili – žuta banda. I sada pokušavaju da se izvuku iz sopstvenog blata. I zato svaki dan napadaju Aleksandra Vučića, njegovu porodicu, saradnike, i pokušavaju da otruju Srbiju svojim bolesnim i gnusnim lažima. A lažu i da su oni sami ugroženi. A njih niko ne ugrožava. Njima se niko i ne bavi. Njih narod neće! I neće ih spasiti ni laži, ni pretnje, ni njihovi medijski plaćenici, ni milioni koje su ukrali od naroda Srbije – kazao je Vučević i dodao naglasio: Još jednom apelujem na nadležne državne organe da spreče ovu prljavu kampanju protiv predsednika Aleksandra Vučića i njegovih najbližih. Jer ako su sada svakodnevno izloženi brutalnim pretnjama, šta možemo očekivati kad izborna kampanja počne. Imate li Vi decu, gospodo?
(Kurir.rs)

Ostale vesti možete pročitati ovde.