GRADONAČELNIK NOVOG SADA USLIŠIO MOLBU MALOG ALJOŠE: Vučević ispunio želju dečaku, igralište ko novo za brojne mališane

Aljoša je samo poslao mejl Vučeviću i sve je odmah sređeno tip-top.

Aljoša Krivokapić (11), učenik šestog razreda Osnovne škole “Petefi Šandor” pisao je gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću zamolivši ga da srede teren za košarku ispred njegove zgrade kako bi mogao svakodnevno da trenira sa drugarima. Nije ni sanjao, kako kaže, da će mu gradonačelnik ispuniti želju i napraviti potpuno nov teren.

– Slobodno vreme volim da provodim sa društvom na sportskom terenu ispred zgrade. Međutim, teren uopšte nije bio u dobrom stanju, pa sam rešio da pošaljem imejl gradonačelniku Milošu Vučeviću. Zamolio sam da nadležni dovedu teren u ispravno stanje, što su oni i učinili – kaže Aljoša.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

On dodaje da se dosta radio na sređivanju sportskog terena, koji je sada gotovo neprepoznatljiv, na radost sve dece iz kraja.

– Na dečijem igralištu trebalo je popuniti ogromnu rupu, koja je nastala paljenjem vatre. Iskreno, mislio sam da će oni samo tu rupu popuniti, međutim sve je kompletno promenjeno i izbetonirano. Ofarban je i koš, nacrtane linije na terenu, postavljene su nove ljuljaške. Napravili su nam jedno bezbedno i uređeno igralište, na kojem sada uživamo – naglašava Aljoša.

Ostale vesti možete pročitati ovde.