Vučević: Neće im proći ni ovaj pokušaj da destabilizuju Srbiju sve brutalnijim lažima i napadima na predsednika Aleksandra Vučića

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obratio se javnosti na svojoj Facebook stranici i prokomentarisao naslovnu stranu nedeljnika NIN, ali i niz loših poteza opozicije.

Naime, NIN je uzburkao javnost skaldaloznom naslovnom fotografijom na kojoj se vidi da je snajper uperen na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a potom je opozicija izjavila da je brat predsenika Srbije Andrej Vučić dobio poziv od vlasnika organske farme “Jovanjica” Predraga Koluvija prilikom hapšenja zbog proizvodnje marihuane.

Kad im snajper sa naslovne strane Nin -a “ne prođe”, nastavljaju brutalno da lažu samo da bi lagali. Svima je već poznat rukopis lopovsko – tajkunsko – mafijaške bande koju predvode Đilas, Jeremić i Obradović, ali nije jasno zašto ćute nadležni organi, novinarska udruženja, .. svi koji bi trebalo da dekontaminiraju javni prostor od njihovih laži, pretnji, mržnje. Neće im proći ni ovaj pokušaj da destabilizuju Srbiju sve brutalnijim lažima i napadima na predsednika Aleksandra Vučića, njegovu porodicu, na njegovog brata Andreja. Građani Srbije glasaju za bolji život, a ne za kropovane naslovnice, boldovane tvitove, za laži koje, iz mišjih rupa, serviraju oni koji pred narod ne smeju da izađu, jer su ga godinama pljačkali – napisao je Vučević.

Katarina Korać / INFO 24 / Fb stranica Милош Вучевић