Zahlađenje s kišom

Zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu. Počeće da duva pojačan severni vetar. Pritisak ispod normale i u porastu. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 6 stepeni.

VOJVODINA: Zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu. Krajem dana moguća susnežica i sneg na vrhu Fruške gore. Počeće da duva pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak ispod normale i u porastu. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 9 stepeni.

SRBIJA: Zahlađenje uz kišu u većini predela. Temperatura u toku dana u padu. Krajem dana moguća susnežica u nižim predelima, dok će na planinama padati sneg. Počeće da duva pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak ispod normale i u porastu. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 9 stepeni.

NAREDNIH DANA: U sredu još malo hladnije i oblačno, na zapadu i jugu ponegde sa susnežicom i snegom, a tokom dana prestanak padavina. Na severu se postepeno razvedrava. U četvrtak promenljivo oblačno.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Relativno nepovoljna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje astmatičarima. Reumatski bolovi i poremećaj sna su očekivani kao meteoropatske reakcije. Povećana pažnja u saobraćaju.

danas.rs / novosadski.info