Hladnije sa susnežicom

Pretežno oblačno uz manji porast temperature. U prvom delu dana suvo uz poneki sunčani interval, a uveče je moguća pojava kiše.

Vetar pre podne umeren jugoistočni, a popodne slab zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 8 stepeni.

VOJVODINA: Pretežno oblačno uz manji porast temperature. Pre podne suvo uz poneki kraći sunčani interval, a uveče je moguća pojava kiše. Vetar pre podne umeren jugoistočni, a krajem dana slab zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 10 stepeni.

SRBIJA: Promenljivo oblačno uz porast temperature. U Timočkoj Krajini kiša, a u ostalim krajevima pre podne suvo, a uveče je moguća kiša. Vetar pre podne istočni i jugoistočni, u Podunavlju umeren. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 10 stepeni.

NAREDNIH DANA: U petak toplije uz sunčane intervale i promenljivu oblačnost. Krajem dana naoblačenje sa kišom, najpre na severu i zapadu. U subotu hladnije s prolaznom kišom, na planinama sa snegom.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Usled očekivanih biometeoroloških prilika osobe sa srčanim problemima i varirajućim krvnim pritiskom mogu osetiti pojačane tegobe, a oprez se savetuje i astmatičarima. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu malaksalosti, glavobolje i neraspoloženja. U saobraćaju je neophodna povećana pažnja.

Foto: meteos.rs

novosadski.info / Foto: Dnevnik / F. Bakić