Privremena izmena trase za autobuse na liniji 6A

Autobusi JGSP „Novi Sad“ koji saobraćaju na liniji 6A od sutra se ponovo puštaju u saobraćaj, ali na privremeno izmenjenoj trasi zbog radova na izgradnji dovodnika vode za Begeč, koje izvodi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Veterničkoj ulici, u Adicama, i Dunavskoj ulici u naselju Fešter.

U smeru Adice – OŠ „Marija Trandafil“ autobuski će saobraćati od raskrsnice ulica Veterničke i Branka Ćopića pravo Ulicom Branka Ćopića, potom skreću levo u Banjalučku ulicu, desno u Smederevsku, desno u Ulicu Sime Šolaje, levo u Ulicu Branka Ćopića, zatim desno u Ulicu Ćirila i Metodija, levo u Ulicu Feješ Klare, levo na Bulevar Patrijarha Pavla, potom levo na Futoški put i nastavljaju Novosadskim putem odakle skreću levo u Dunavsku ulicu, desno u Paunovu ulicu do OŠ „Marija Trandafil“.

Autobusi će se zaustavljati privremeno na stajalištu u zoni raskrsnice Veterničke ulice i Branka Ćopića, Banjalučke i Branka Ćopića, Smederevske i Banjalučke, Sime Šolaje i Žikice Jovanovića, kao i na stajalištu Veterničke i OŠ „Marija Trandafil“ (Fešter).

U suprotnom smeru, od OŠ „Marija Trandafil“ autobusi skreću levo u Paunovu ulicu, zatim levo u Dunavsku, desno na Novosadski put, potom nastavljaju Futoškim putem, skreću desno na Bulevar patrijarha Pavla, desno u Ulicu Gorana Kovačića i, zatim, Ulicom Branka Ćopića do Veterničke ulice.

Autobusi će se zaustavljati na stajalištu Veterničke i OŠ „Marija Trandafil“ (Fešter), Branka Ćopića i Sime Šolaje, kao i na privremenom stajalištu u zoni raskrsnice ulica Veternička i Branka Ćopića.

novosadski.info