Mraz, pa sunce…

Posle jutarnjeg mraza, očekuje nas sunčan dan…

NOVI SAD: Ujutru mraz i pretežno sunčano tokom dana. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6, a maksimalna 6 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru mraz i pretežno sunčano tokom dana. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -8, a maksimalna 7 stepeni.

SRBIJA: Jutarnji mraz i pretežno sunčano tokom dana uz malo oblaka na zapadu i jugu Srbije. Duvaće slab vetar severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6, a maksimalna 7 stepeni.

NAREDNIH DANA: U nedelju ujutru jači mraz na jugu, a na severu slabiji. Tokom dana sunčano uz porast maksimalne temperature za oko 6 stepeni u odnosu na subotu. Početkom iduće sedmice još toplije uz naoblačenje s prolaznom kišom u ponedeljak krajem dana.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekuje se poboljšanje biometeoroloških prilika za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa psihičkim tegobama. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu razdražljivosti i glavobolje. U saobraćaju se i dalje savetuje povećana pažnja.

Novosadski portal / Dnevnik