Čast je kad vas dokazani kriminalac proziva

Današnji nastup potpredsednika Narodne stranke, Borislava Novakovića, ispred novosadskog Tužilaštva predstavlja još jednu neuspelu cirkusku predstavu sa očajničkim ciljem preskakanja sniženog cenzusa od 3% na predstojećim izborima.

Novaković je po običaju izgovorio ogromnu količinu laži, svojstvenu njemu i njegovim političkim istomišljenicima, optužujući gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i njegovog savetnika Slobodana Milića bez ikakvih argumenata.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu smatra da su za gradonačelnika i njegovog savetnika optužbe dokazanog kriminalca koji je svojevremeno oštetio budžet Grada za četiri miliona evra, velika čast.

Novakoviću bi bilo bolje da građanima objasni gde je nestao novac od izgradnje Bulevara Evrope i zašto nije izgrađen most koji je obećao Novosađanima?

Naravno, uvek ostaje nerešeno pitanje kako je moguće da se čovek istovremeno nalazi na dva mesta, u dva različita grada i dve različite države?

Očigledno je da Novaković ima nadljudske moći, dok je one osnovne ljudske vrline odavno zanemario. S obzirom na to kojoj je stranci pripadao, a kojoj je sada potpredsednik nije nikakvo čudo.

Novosadski Info