Suvo i sunčano

Očekuje se suvo vreme sa dužim sunčanim periodima.

NOVI SAD: Suvo sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab zapadni ili severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 10 stepeni.

VOJVODINA: Suvo sa dužim sunčanim periodima. Vetar u toku dana slab i preovlađujuće zapadni ili severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 11 stepeni

SRBIJA: Suvo sa sunčanim intervalima, a samo na jugu i jugozapadu sa mogućom slabom kišom. Vetar u toku dana slab i preovlađujuće zapadni ili severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -1, a maksimalna 11 stepeni.

NAREDNIH DANA: U četvrtak duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka. U noći ka petku naoblačenje sa kišom zahvata sever, a u petak pre pdne i ostale krajeve uz pad temperature u toku dana. Popodne po Vojvodini prestanak padavina.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekuju se nešto povoljnije biometeorološke prilike. Izvesne tegobe su moguće kod osoba sa labilnim nervnim sistemom. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu glavobolje, pospanosti i razdražljivosti. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana pažnja.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com