Sunčano i malo toplije

Očekuje se sunčano i malo toplije vreme.

NOVI SAD: Sunčano i malo toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -1, a maksimalna 12 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi i toplije. Kasnije uveče naoblačenje s kišom zahvata sever. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 13 stepeni.

SRBIJA: Ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije. Vetar umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -6, a maksimalna 14 stepeni.

NAREDNIH DANA: U noći ka petku naoblačenje sa kišom zahvata sever, a u petak pre podne i ostale krajeve uz pad temperature u toku dana. Popodne po Vojvodini prestanak padavina. U subotu razvedravanje i duži sunčani periodi.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivana biometeorološka situacija izazivaće uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom i astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija mogući su reumatski bolovi i neraspoloženje. I dalje se preporučuje povećana koncentracija svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski info / Dnevnik.rs