Sunčano i toplo

Relativno topao dan nakon prohladnog jutra…

NOVI SAD: Nakon hladnog jutra, u toku dana sunčano i relativno toplo. Vetar slab, ujutru severozapadni, a popodne slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 17 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru ređa pojava slabog mraza. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, ujutru severozapadni i severni, a popodne slab severoistočni i istočni, a krajem dana jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 18 stepeni.

SRBIJA: Ujutru ređa pojava slabog mraza. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, ujutru severozapadni i severni, a popodne severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 18 stepeni.

NAREDNIH DANA: Do subote pretežno sunčano i još toplije uz maksimalnu temperaturu oko 20 stepeni u petak i subotu. U nedelju jače zahlađenje sa prolaznom kišom.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivana biometeorološka situacija uticaće povoljno na većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje pažnja.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Pixabay.com