Ujutru sneg

Oblačno sa snegom pre podne, a popodne slabljenje i prestanak padavina. Vetar umeren do pojačan istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 3 stepena.

VOJVODINA: Oblačno sa snegom ujutru i pre podne, a zatim padavine slabe uz prestanak popodne. Vetar pojačan istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 4 stepena.

SRBIJA: Oblačno sa snegom ujutru uz manji porast temperature. Sneg će postepeno prelaziti u susnežicu i kišu. Padavine slabe u toku popodneva i postepeno prestaju. Vetar pojačan istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 5 stepeni.

NAREDNIH DANA: Od četvrtka do kraja sedmice temperatura u daljem postepenom porastu uz pretežno suvo vreme sa sve više sunčanih sati od petka.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Vremenske prilike neće pogodovati hroničnim bolesnicima, a poseban oprez savetuje se osobama sa srčanim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogu biti prisutni glavobolja, nervoza i bolovi u kostima i zglobovima. U saobraćaju je neophodan dodatni oprez.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Tanjug (Jaroslav Pap)