Prijatno toplo

Malo svežije ali i prijatno toplo biće danas….

NOVI SAD: Svežije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10, a maksimalna 21 stepen.

VOJVODINA: Svežije sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost s malom šansom za kišu krajem dana. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9, a maksimalna 23 stepena.

SRBIJA: Niža i prijatnija temperatura, osim na jugu, gde se zadržava toplo. U toku popodneva s jugozapada se premešta promenljiva oblačnost s malom šansom za kišu. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9, a maksimalna 30 stepeni.

NAREDNIH DANA: U nedelju suvo sa sunčanim periodima. Na severu malo niža i prijatnija temperatura, a na jugu vrućina. U ponedeljak i utorak toplije, posebno na jugu gde će biti oko 30 stepeni. U sredu zahlađenje s kišom i pljuskovima.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Usled očekivane biometeorološke situacije oprez se savetuje srčanim bolesnicima, kao i osobama sa disajnim problemima. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolje, bolova u mišićima i pada koncentracije će u drugom delu dana biti u pojačanju. Preporučuje se posebna pažnja u saobraćaju.

Novosadski Info