Promenljivo oblačno

NOVI SAD: Promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Nije isključena kratkotrajna kiša. Vetar slab do umeren severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12, a maksimalna oko 23 stepena.

VOJVODINA: Promenljiva oblačnost sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Moguća je kratkotrajna kiša ponegde u toku dana. Vetar slab do umeren severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12, a maksimalna do 25 stepeni.

SRBIJA: Promenljiva oblačnost sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Više sunčanih sati biće na jugu Srbije, a manje na zapadu i severu gde je moguća kratkotrajna kiša u toku dana. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11, a maksimalna do 34 stepeni.

NAREDNI DANI: U ponedeljak i utorak ponovo znatno toplije na jugu Srbije nego na severu, mada će temperatura i na severu porasti u utorak. U sredu sledi zahlađenje sa kišom i pljuskovima na severu Srbije koje se premešta ka jugu. U četvrtak i petak hladnije od proseka za maj mesec sa kišom u centralnim, južnim i istočnim predelima u četvrtak, a u petak suvo.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com