Da li je neko ostao u Demokratskoj stranci ko ne laže i ne mulja

Demokratska stranka, politička partija u raspadu i danas je putem medija obmanula građane u saopštenju povećenom nastavku rada Tržnog centra „Promenada“ u Novom Sadu. Od demokrata ništa novo, jedino se pitamo da li je u stranci koja se raspala u paramparčad ostao neko ko ne laže i ne mulja?

U saopštenju koje je potpisao predsednik Gradskog odbora Veljko Krstonošić, univerzitetski profesor koji lažima daje loš primer svojim studentima, navodi se da su zakupci lokala i tokom vanrednog stanja plaćali zakupninu u pomenutom tržnom centru. Istina je upravo suprotna, o čemu mogu da posvedoče svi zakupci. Na osnovu Molbe koju je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio kompaniji „Nepi“, vlasniku „Promenade“, zakupci su potpuno oslobođeni plaćanja zakupa u trajanju od dva meseca. Upravo zakupci su se pre nekoliko dana zahvalili gradonačelniku na urgenciji.

Gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i svima nama u Srpskoj naprednoj stranci stalo je do svakog radnog mesta. Zbog toga i urgencija prvog čoveka Novog Sada kako niko od radnika ne bi dobio otkaz, jer je ekonomska situacija za vreme vanrednog stanja bila veoma teška i nije se znalo koliko će sve to trajati.

Što se tiče pretnje optužnicom za korupciju koja se spominje u saopštenju, Gradski odbor Srpske napredne stranke poziva demokrate da je već, koliko sutra, podnesu nadležnim organima. Biće nam zadovoljstvo da i na sudu dokažemo da se ne samo u Novom Sadu, već i u celoj Srbiji, od 2012. godine svaki posao obavlja legalno.

Novosadski Info / GrO SNS Novi Sad