Malo kiše, malo sunca

NOVI SAD: Sveže uz promenljivu oblačnost s kratkotrajnom kišom, ali sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11, a maksimalna 19 stepeni.

VOJVODINA: Sveže uz promenljivu oblačnost s kratkotrajnom kišom. Biće i dužih sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9, a maksimalna 21 stepen.

SRBIJA: I dalje sveže za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost s povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9, a maksimalna 21 stepen.

NAREDNIH DANA: U sredu malo toplije uz sunčane periode i razvoj oblaka koji mogu usloviti ređu kratkotrajnu kišu. Od četvrtka znatno toplije s više sunčanih sati uz dnevni razvoj oblaka i moguć kratkotrajni lokalni pljusak ponegde. U petak još toplije, ali krajem dana prolazna kiša.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Usled očekivane biometeorološke situacije opreznost se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Mogući su promenljivo raspoloženje i problemi sa snom. Neophodno je povećanje opreznosti svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Tanjug / Foto: pixabay.com