Novosadskim fudbalskim klubovima podeljene lopte i sportska oprema

U organizaciji Fudbalskog saveza grada Novog Sada, na terenu Sportskog centra „Sajmište“ organizovana je dodela lopti za novosadske fudbalske klubove. Događaju su, pored predstavnika klubova prisustvovali član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin, predsednik Fudbalskog saveza grada Novog Sada Novak Kostrešević i čelnici Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić i Jovan Šurbatović koji su za novosadske klubove obezbedili sportsku opremu.

Novosadski fudbalski klubovi

Grad Novi Sad, zajedno sa Fudbalskim savezom grada brine o svojim klubovima i trudimo se da im obezbedimo što bolje uslove za trenažni proces, ali i za takmičenja. Već godinama realizujemo akcije podele lopti i sportske opreme, a ovaj put za seniorske ekipe i škole fudbala obezbedili smo 260 lopti. To je mala nagrada za njihovu posvećenost i trud, kao i podsticaj da budu još bolji i da na međunarodnim i međugradskim turnirima, na najbolji način predstave Novi Sad – izjavio je Ognjen Cvjetićanin.

Predsednik Fudbalskog saveza grada Novog Sada Novak Kostrešević objasnio je da su lopte obezbeđene za seniorske ekipe koje učestvuju u Gradskoj, Novosadskoj, Vojvođanskoj i Srpskoj ligi, za dve ekipe ženskog fudbala, Amatersku selekciju „Igrajmo za 16“ i tri ekipe futsala, kao i za 24 ekipe mlađih kategorija.

Novosadski fudbalski klubovi

Pored ove akcije, Fudbalski savez grada Novog Sada priprema i letnji kamp na Zlatiboru, od 19. do 26. juna, a preuzeli smo i organizaciju Kupa „Vujadin Boškov“ koji počinje danas i traje dva dana. Time završavamo polu-sezonu, koju smo započeli Zimskom ligom – rekao je Kostrešević.

Novosadski Info / Foto: Novosadski Info