​​​​​​​Očekuje se promenljivo oblačno vreme s povremenom kišom i lokalnim pljuskovima

NOVI SAD: Promenljivo oblačno s povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala, a temperatura par stepeni viša. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16, a maksimalna 26 stepeni.

VOJVODINA: Promenljivo oblačno s povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala, a temperatura malo viša. Vetar umeren severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 15, a maksimalna 26 stepeni.

SRBIJA: Promenljivo oblačno s povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14, a maksimalna 28 stepeni.

NAREDNIH DANA: Do kraja ove i početkom iduće sedmice promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i čestom pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Temperatura ispod proseka za ovo doba godine.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Osobama sa srčanim oboljenjima i astmatičarima se savetuje izvesna opreznost usled očekivane biometeorološke situacije. Glavobolja i promenljivo raspoloženje su mogući kod meteoropata. U saobraćaju je neophodan povećan oprez.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik