Povremeno kiša

NOVI SAD : Hladno za ovo doba godine i pretežno oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15, a maksimalna do 21 stepen.

VOJVODINA: Hladno za ovo doba godine i pretežno oblačno vreme sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Biće malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarwa temperatura 14, a maksimalna 22 stepena. Uveče je moguća kiša i pljuskovi.

SRBIJA: Hladno za ovo doba godine i pretežno oblačno vreme sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Biće malo sunčanih intervala. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarwa temperatura 13, a maksimalna 22 stepeni. Uveče je takođe moguća pojava kiše i lokalnih pljuskova.

NAREDNIH DANA: Od utorka, srede sledi postepeni porast temperature uz nešto više sunčanih sati, ali i dalje nestabilno sa povremenom kišom i mogućim lokalnim pljuskovima.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Zadržava se period sa relativno nepovoljnim uticajem biometeorološke situacije na većinu hronično obolelih. Osobama sa cerebrovaskularnim tegobama i astmatičarima se i dalje savetuje oprez. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze i glavobolje. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com