Bazeni se moraju napustiti do 21 sat

Novi raspored smena za građanstvo na otvorenim bazenima Sportskog centra “Sajmište” i SPC “Vojvodina”, kao i izmene termina treninga koje klubovi realizuju na otvorenom bazenu Spensa, stupili su na snagu 10. jula, kada je, u skladu sa novim merama Gradskog štaba Novog Sada, odlučeno da objekti sa zatvorenim prostorima rade od 6 do 21 čas.

Radnim danom građanske smene na otvorenim bazenima su od 10 do 13 časova, od 13.30 do 16.30 i od 17 do 20 sati, a nakon toga, od 20 do 21 čas održavaju se treninzi sportskih organizacija.

O novim merama obaveštena je javnost, kao i korisnici otvorenih bazena, a naročito klubovi, koji treninge realizuju nakon smena za građanstvo, i koji su dužni da o terminima i novim uslovima za održavanje treninga obaveste svoje korisnike.

Stoga je važno napomenuti da prostor otvorenog bazena svi moraju da napuste nakon 21 sat, koristeći spoljašnji izlaz, pošto će Spens biti zaključan. To znači da su prolaz kroz zatvoreni deo bazena Spensa, kao i korišćenje kabina, tuševa i fena, privremeno onemogućeni u skladu s propisanim merama.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik