Vrlo toplo

Sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16, a maksimalna 31 stepen.

VOJVODINA: Sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 13, a maksimalna 31 stepen.

SRBIJA: Sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11, a maksimalna 31 stepen.

NAREDNIH DANA: U sredu sunčano i vrlo toplo s temperaturama malo iznad 30 stepeni. U četvrtak pretežno sunčano i toplo, a na jugu vrlo toplo. Samo na severu malo niža temeperatura i slaba do umerena oblačnost. Pre podne na krajnjem severu prolazna kiša. U kasnim popodnevnim, večernjiim časovima i u noći ka petku novo naoblačenje donosi prolaznu kišu, koja će padati i u petak.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivana biometeorološka situacija može izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetljivih osoba, pa im se savetuje izvestan oprez i pridržavanje saveta lekara. Preporučuju se umerene fizičke aktivnosti. Preporučuje se oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: freeimages.com