Sunčano i vrlo toplo

Sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 17, a maksimalna 31 stepen.

VOJVODINA: Sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14, a maksimalna 31 stepen.

SRBIJA: Sunčano i vrlo toplo sa temperaturama oko ili malo iznad 30 stepeni. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12, a maksimalna 32 stepena.

NAREDNIH DANA: U četvrtak pretežno sunčano i toplo a na jugu vrlo toplo. Samo na severu uz malo niže temeperature uz slabu do umerenu oblačnost. Prepodne na severu Bačke moguća slaba prolazna kiša. U kasnim popodnevnim i večernjiim časovima naoblačenje s kišom i pljuskovima u jugozapadnim krajevima i Negotinskoj krajni. U petak pretežno sunčano i toplo tokom dana, a na jugu sunčano i vrlo toplo.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Prognozirana biometeorooška situacija će relativno povoljno uticati na većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Kod meteoropata moguća je glavobolja. Preporučuje se oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com