Sunčano i prijatno toplo

NOVI SAD: Duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i svežije od proseka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 11, a maksimalna 23 stepena.

VOJVODINA: Jutro vrlo sveže. Tokom dana duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i svežije od proseka. Vetar umeren severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 10, a maksimalna 25 stepeni.

SRBIJA: Duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i svežije od proseka, ali s prijatnom temperaturom. Popodne postoji manja šansa za kratkotrajnu kišu i lokalni pljusak. Vetar umeren severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 10, a maksimalna 26 stepeni.

NAREDNIH DANA: U četvrtak promenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz moguću ređu kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom u centralnim, južnim i istočnim predelima. U petak i za vikend pretežno sunčano i toplije.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Nešto povoljnije biometeorološke prilike doprineće smanjenju tegoba kod hronično obolelih. Oprez se savetuje osobama sa psihičkim tegobama. Kod osetljivih osoba mogu se javiti glavobolja, razdražljivost i pospanost. U saobraćaju se i dalje savetuje povećana pažnja.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com