Glišić: U Šapcu očekujem još ubedljiviju pobedu SNS

Nebojša Zelenović je brutalno zloupotrebio epidemiološku situaciju u Šapcu, kako bi kupio još vremena u fotelji gradonačelnika, uprkos izbornoj volji Šapčana, rekao je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, ističući da na ponovljenim izborima u subotu očekuje još jači glas za promenu i još ubedljiviju pobedu SNS.

Glišić je rekao da je Zelenović odugovlačenjem ponavljanja izbora, kao i novim pravilnikom o održavanju glasanja, pokušao da kupi još vremena.

Narod ih je prozreo i video koliko je providna njihova priča o nekakvoj demokratiji, dok zapravo kupuju glasove, ucenjuju ljude i planiraju održavanje sednice skupštine koja više nema legitimitet, rekao je Glišić.

Glišić je naglasio da posle promene vlasti u Šapcu neće biti nikakvog revanšizma prema ljudima koji su samo radili svoj posao, ali da će oni koji su činili krivična dela, za to morati da odgovaraju.

Sve za šta su optuživali Srpsku naprednu stranku, zapravo su činili oni, rekao je Glišić, komentarišući skandalozne snimke razgovora Zelenovićevih saradnika koji se dogovaraju o kupovini glasova.

Narod vidi da oni jedno govore, a drugo rade i zato im niko više ne veruje. Ja očekujem i da to dobije svoj sudski epilog, da u sudskom postupku saznamo čijim su novcem oni kupovali glasove, rekao je Glišić.

Glišić očekuje da izborni proces bude završen u subotu, a ukoliko Zelenović nastavi da odugovlači kraj izbora, ne isključuje mogućnost uvođenja prinudne uprave.

Glišić je podsetio da je razlika u glasovima između SNS i Zelenovića 12.000 i istakao da je za njega to nedostižno, čak i kada se saberu svi glasovi njegovih koalicionih partnera.

Novosadski Info