Ladies night u Areni Cineplex i Cineplex Promenadi povodom premijere filma “After: Posle sudara”

Događaj “Ladies night” se vraća u Arenu Cineplex i biće održan u četvrtak, 17. septembra u 20:30 h, povodom premijere dugoočekivanog nastavka filma ” After”. 

Osim uživanja u pravoj filmskoj romansi ” After: Posle sudara”, Arena zajedno sa prijateljima pripremila poklone za sve dame. Karte za premijeru filma su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Za najsrećnije dame, prijatelji iz Loft Parrucchieri by Petar Kostić pripremili su sjajne poklone, a Izdavačka kuća “Čarobna Knjiga” roman po kojem je snimljen film. Sve dame na poklon će dobiti magazine Gloria i Story.

Nastavak velike uspešne serije o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru Ane Tod, koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput “Sumrak sage” i erotsko-romantične trilogije “Pedest nijansi sive”. Nakon burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tesa i Hardin moraju pronaći način da nastave svoju romansu. No, može li ljubav koja ne poznaje granice zaista opstati? Tesa polako počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve. Hardin shvata da nema šta da izgubi – osim nje. Da li je zaista spreman da se promeni zbog ljubavi? Koliko je ona spremna da oprosti i, još važnije, da li joj se zaista sviđa slika budućnosti s Hardinom?

Ladies night i u Cineplex Promenadi

Nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice očaraće nas na Ladies night događaju 17. septembra od 20 časova u bioskopu Cineplexx Promenada. Prava filmska romansa u filmu ,,After: Posle sudara” i pokloni iznenađenja za najsrećnije dame očekaju vas u bioskopu Cineplexx Promenada. Karte su u prodaji.

Novosadski Info / RTV / Foto: RTV