Život vas demantuje

Neispunjene ambicije preostalih funkcionera Demokratske stranke, organizacije u fazi gašenja, ne znači da treba da zamaraju građane Novog Sada saopštenjima iz kojih sadržava izbijaju neostvarene želje iz vremena kada su harali Srbijom, Vojvodinom i Novim Sadom, posebno njihovim budžetima. Gradski odbor Srpske napredne stranke koristi priliku da pita Veljka Krstonošića da li je u Demokratskoj stranci u Novom Sadu sam sebi ostao predsednik ili ima još šačicu poltrona koji zajedno sa koalicionim partnerima iz Saveza za Srbiju rone suze za prošlim vremenima.

I pored želje Krstonošića i njemu sličnih da dođe do haosa u gradu i zemlji zbog virusa korona, sve funkcioniše besprekorno, što znači da laži iz njihovih besmislenih saopštenja praktično život demantuje. Pandemija u našoj zemlji je pod kontrolom, a sistem i budžet u Novom Sadu i Srbiji, ne da se nisu raspali, nego funkcionišu bolje nego u mnogo razvijenijim gradovima i državama. Istovremeno, vlast na svim nivoima formira se u zakonskim rokovima, a gradonačelnik Miloš Vučević prihvatiće funkciju za koju stranački organi na čelu sa predsednikom Vučićem budu smatrali da je najsposobniji i najpotrebniji u ovom trenutku.

Srpska napredna stranka zahvaljuje se gospodinu Krstonošiću na brizi o poštovanju zakona, mada nas čudi to što ga ta tema nije zanimala dok je stranka kojoj pripada bila na vlasti. Za nenamensko trošenje budžetskih sredstava gospodin Krstonošić mogao bi da pita svog bivšeg partijskog kolegu, a sada koalicionog partnera Borislava Novakovića koji bi mogao da mu da brojna pojašnjenja, ali i nauči lopovskom zanatu na kojem bi mogao da doktorira.

Novosadski Info