Pretežno sunčano i toplo

Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16, a maksimalna 31 stepen.

VOJVODINA: Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12, a maksimalna 32 stepena.

SRBIJA: Pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine uz malo oblaka na jugu u toku prepodneva. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u Pomoravlju i Podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12, a maksimalna 32 stepena.

NAREDNIH DANA: U sredu sunčano i toplo uz umeren jugoistočni vetar u Pomoravlju i Podunavlju. U četvrtak takođe toplo, ali uz postepeno naoblačenje na jugozapadu i zapadu gde su popodne mogući lokalni pljuskovi. Krajem dana i u noći četvrtak na petak kratkotrajne kiše može biti i u severnim i centralnim krajevima Srbije.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Relativno povoljna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa srčanim problemima. Kod osetljivih osoba se mogu javiti glavobolja i poremećaj sna. Preporučuje se oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Tanjug