Sveže i suvo, više sunca

Sveže uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 10, a maksimalna 19 stepeni.

VOJVODINA: Promenljiva oblačnost sa malo sunčanih intervala i s mogućom kratkotrajnom kišom. Popodne i krajem dana raste šansa za kišu u Banatu. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9, a maksimalna 20 stepeni.

SRBIJA: Sveže uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala i sa mogućom kratkotrajnom kišom ponegde. Popodne i krajem dana raste šansa za kišu na severu. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Uveče se očekuje povremena kiša u severnim.Minimalna temperatura 8, a maksimalna 20stepeni.

NAREDNIH DANA: U četvrtak promenljivo oblačno s kišom povremeno. U petak duži sunčani periodi u svim krajevima suvo uz porast temperature, a za vikend znatno toplije uz umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Nastavak povoljne biometeorološke situacije za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim i nervno labilnim bolesnici, koji mogu osećati izvesne tegobe. I dalje se preporučuje povećana pažnja u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com