Na Novosadskom sajmu počinje Auto moto berza

Druga “Auto moto berza“ počinje danas i trajaće od 4. oktobra na Novosadskom sajmu.

Manifestacija u organizaciji Saveza vozača Vojvodine namenjena je posetiocima svih uzrasta i organizuje se sa ciljem da lokalnu ponudu i ponuđače automobila i auto-moto delova i opreme učini vidljivijim na tržištu, a potencijalnim kupcima omogući kompletan uvid na jednom mestu.

Centralni događaj je Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme. Radno vreme za posetioce će biti u petak od 13 do 20 časova, a vikendom od 10 do 20 časova.

Na oko 16.000 metara kvadratnih izlagačkog prostora, posetiocima će biti prezentovana bogata ponuda polovnih automobila i auto-moto opreme. Imaće priliku i da se druže sa ljubiteljima motociklizma, kao i da uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači, a najmlađe posetioce očekuju vredni pokloni i nagrade.

Program pratećih dešavanja:

  • Izložba Old tajmera;
  • Izložba „Kastom“ (modifikovanih) vozila;
  • Predstavljanje auto moto klubova i udruženja;
  • Berza maketa i igračaka automobila i
  • Zatvaranje moto sezone.

Posetioci će u Hale moći da uđu isključivo s maskama. Na ulazu u sajam biće merena temperatura, poštovaće se fizička distanca, a samim tim biće ograničen i broj posetilaca koji u jednom trenutku mogu da budu u zatvorenom prostoru (4 metra kvadrarna po osobi).

Obezbeđena su i sredstva za dezinfekciju izlagača i posetilaca, dok će i sam prostor biti redovno dezinfikovan.

Novosadski Info / Dnevnik