Kiša i hladno

NOVI SAD: Ujutru suvo, ali uz postepeno naoblačenje koje donosi kišu. Vetar slab jugoistočni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11, a maksimalna 19 stepena.

VOJVODINA: Ujutru suvo, a tokom prepodneva naoblačenje s kišom. Vetar pre podne slab jugoistočni, a popodne u skretanju na severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 10, a maksimalna 22 stepena.

SRBIJA: Ujutru suvo, a tokom prepodneva naoblačenje s kišom zahvata najpre zapadne i severne predele, a popodne i ostale krajeve. Vetar pre podne slab južni, a popodne u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9, a maksimalna 24 stepena.

NAREDNIH DANA: U četvrtak hladnije uz povremenu kišu, osim na severozapadu gde će biti suvo. U petak i za vikend sunčanije vreme uz porast temperature, ali uz vrlo hladno jutro u subotu i nedelju.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Kod većine hroničnih bolesnika će biometeorološke prilike izazvati uobičajene tegobe. Opreznost se savetuje osobama sa srčanim i respiratornim tegobama. Nemir i nesanica su mogući kao meteoropatske reakcije. Pažnja se preporučuje učesnicima u saobraćaj.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Tanjug